Back to Question Center
0

Semalt: Vrste neželenih e-poštnih sporočil in neželene komentarje, ki jih lahko dobite

1 answers:

Varno je omeniti, da je več kot 92% spletnih skrbnikov in blogerjev utrujeno od neželene elektronske pošte in spamov. Včasih ljudje, ki so se strinjali, da bodo prejemali glasila, namesto tega začnejo prejemati neželena e-poštna sporočila in komentarje o neželeni pošti. Reševanje teh dveh problemov je mogoče le, če poznate vse o svojih vrstah. Tukaj je Michael Brown, Semalt Customer Success Manager, omenil različne vrste spamov in spam komentarjev, ki jih lahko dobite ves čas - grain storage silo prices.

Social Media Media Spam:

Strokovnjaki za socialne medije in spletni prodajalci vedo, da je spam socialnih medijev velik problem za različna podjetja in blagovne znamke na internetu. Medtem ko ste zaposleni s promocijo vaših izdelkov in storitev v družabnih medijih, zlasti na Facebooku in Twitterju, boste morda napadli neželeno pošto. Družabni mediji scammers in hekerji želijo vedeti vse o vašem e-poštnem naslovu in spletni strani. Te podatke nato uporabijo za pošiljanje čudnih sporočil ali pustite nadležne komentarje na svojem spletnem dnevniku; vse to je mogoče izvesti na spletnih straneh socialnih medijev.

Lucky Winner Spam:

Srečna zmagovalka vsiljena pošta se zgodi, ko se ljudje pritožujejo, da ne dobijo nobenih nagrad na internetu. Če na primer igrate nekaj video iger ali uporabljate številne programe na spletu, boste morda želeli zmagati denarnih nagrad ali popustov za spletno nakupovanje. Takrat se začne spam na srečo z zmagovalci, hekerji spoznajo, katere uporabnike zanima nekaj in jih privabijo s tako imenovanimi čudovitimi ponudbami in poslovami.

Spam z delovno silo:

To je še ena vrsta neželene elektronske pošte in komentarjev vsiljene pošte, ki vam lahko povzročijo težave. Uporabniki, ki želijo priti sanjsko službo v nobenem trenutku, običajno ujamejo pošiljatelji neželene elektronske pošte in začnejo prejemati neželena sporočila ves čas. Tudi bloggers, ki so ravnokar razvili svoje bloge ali spletne strani, lahko postanejo tudi žrtve nezaželene pošte, saj jih pošiljatelji neželene pošte privabijo s kratkimi uspehi. Ni varno stopiti v stik z ljudmi, o katerih ne veste ničesar. Da bi zagotovili svojo varnost, nikoli ne smete deliti URL-ja spletnega dnevnika ali e-poštnega naslova s ​​tujcem.

Prosti iPad Spam:

Če vam nekdo ponuja brezplačne storitve iPad, je verjetno, da vas želi prevarati in vam lahko ukradejo svoje občutljive podatke. Ta neželena vsebina spodbuja tiste, ki nimajo osnovnega in naprednega razumevanja interneta. Vsa e-poštna sporočila in komentarji, ki navajajo, da ste osvojili brezplačne iPade, niso primerni za nič. Nikoli ne smete odpirati svojih prilog in prebrati sporočil, ker bodo pošiljatelji neželene pošte okužili vaš računalnik z zlonamerno programsko opremo ali virusi.

Izguba teže Spam:

Debelost je eden od glavnih težav na internetu, in veliko ljudi hoče iztisniti več kilogramov takoj. Na žalost ni nobene bližnjice, zato bi morali resnično težko delati. Tisti, ki trdijo, da lahko izgubite težo v nobenem trenutku, so dejansko nezaželeni. Lahko pustijo povezave nazaj na njihove zlonamerne strani v vašem komentarju ali pa vam lahko redno pošiljajo veliko neželenih e-poštnih sporočil. Bodite previdni, medtem ko svoje osebne podatke delite s komerkoli, ker je večina oseb na spletu hekerji.

November 30, 2017