Back to Question Center
0

Semalt: vtičnik WordPress za vašo spletno stran - Vrh nasvet

1 answers:

teme WordPress omogočajo uporabnikom, da zgradijo različne bajen spletne strani. Vendar pa je proces oblikovanja zelo težavna izbira idealne teme. Na srečo je sedaj možno razbiti knjižnico v logične kategorije brezplačnih ali premijskih ter enosmernih ali večnamenskih tem - best and cheap vps hosting.

Oliver King, eden najbolj izkušenih strokovnjakov iz Semalt , v članku daje koristen opis v zvezi s tem, da ga upoštevate.

Razlike med Free in Premium WordPress Teme

WordPress pomaga postaviti temelje za vaše spletno mesto. Odlična tema WordPress olajša prilagajanje vašega spletnega mesta po vaših željah. Preprosto izberite tisto, ki ustreza vašemu oblikovanju. Zahteva, da najprej razumete, katere možnosti so na voljo.

Prednosti in slabosti brezplačnih tem Wordpress

Brezplačne teme WordPress so idealne za tiste uporabnike, ki nimajo proračuna, vendar iščejo spletne rešitve. Brezplačne teme po definiciji ne ustvarjajo dobička za razvijalce. Razvijalci zato ne morejo v nekaterih primerih ponuditi namenske podpore ali rednih posodobitev za svoje uporabnike. Rezultat tega je, da spletno mesto ostane ranljivo za varnostna tveganja.

Obstaja veliko prostih tem, ki jih uporabniki lahko uporabijo za svoje spletne strani. Čeprav niso naprodaj, upoštevajte, da je kupec pozoren na razmišljanje in ostati previden glede tem, na katere teme gradite svojo spletno stran.

Prednosti in slabosti Premium WordPress Themes

Prednost, da imajo teme s premijami več kot svobodne, je, da imajo namensko podporo. Ob nakupu naložijo enkratno pristojbino, vendar se to lahko spremeni glede na število mest, na katerih jih želi uporabnik namestiti. Premium teme prejemajo redne posodobitve in so bolj varne. Včasih pride do napihnjenosti, saj se vedno mudi, da sprosti več funkcij, čeprav ne koristijo vsem uporabnikom.

Razlike med enotnimi in večnamenskimi temami WordPress

Izbira med brezplačno in premiero temo WordPress je le en korak k zmanjšanju vašega polka. Nato se morate odločiti, ali bo vaša spletna stran zahtevala eno samo temo ali večnamensko. 10)

prednosti in slabosti enotnega namena WordPress teme

Teme s samo enim namenom so usmerjene na določeno podmnožico spletnega mesta. Na primer, to bi lahko bila vrsta spletnega mesta, kot je spletni dnevnik ali posebna industrija. Uporabniki imajo koristi od tega, da zagotavljajo končni izdelek "bespoke" in so pogosto cenejši od večnamenskih tem. S svojimi omejitvami glede njihove uporabe lahko pričakujete višjo kakovostno podporo.

Točne omejitve tudi ne podpirajo prožnosti na kraju samem. To pomeni, da če na neki točki v prihodnosti občutite, da se razvijajo vaše spletno mesto, potem boste morda morali iskati nekaj novega, ker tema z enim samim namenom ne bo naredila potrebne.

prednosti in slabosti večnamenskih WordPress tem

Večnamenska tema je ena tema s številnimi različnimi orodji in funkcijami, katerih cilj je čim večji tržni delež. Te teme imajo široko paleto vnaprej izdelanih postavitev in predstavitev ter množico funkcij in vdelanih WordPress vtičnikov. Kombinacija omogoča gradnjo kateregakoli spletnega mesta vsem želenim standardom. Edina izjema so tista spletna mesta z zahtevo po funkcionalnosti na visoki ravni. Če izberete visoko kakovostno večnamensko temo, vam v prihodnosti morda nikoli ne bo treba kupiti druge teme. Večnamenske teme so bolj dovzetne za napihnjenost in niso najboljše obleko, ki zadovoljujejo posebne potrebe.

Merila za izbiro prave teme

1. Proračun: izberite brezplačno temo, če nimate denarja za preživljanje. V nasprotnem primeru lahko poraba za kakovost v prihodnje močno koristi.

2. Kaj gradiš? Izberite eno samo temo, če poznate vrsto spletnega mesta, ki ga želite razviti, ste prepričani v zahtevane funkcije in prepričani, da se te potrebe ne bodo vedno spremenile. Če iščete nepristransko funkcionalnost in prilagodljivost, potem je večnamenska tema najboljša stava.

Nekatera mesta, na katerih lahko iščete teme, so WordPress.org in ThemeForest. Brezplačne teme so izključne za WordPress.org, lahko pa si ogledate tudi teme ThemeIsle, HeroThemes ali Nimbus za dodatno temo za iskanje tem.

Sklepna ugotovitev

Kljub težavi številnih tem v WordPressu, pri izbiri prava za vas pride do tega, da ustreza vašemu proračunu in potem, kaj ustreza vašim potrebam spletnega mesta.

November 29, 2017