Back to Question Center
0

Semalt: WordPress Theme Child - Zakaj in kako ustvariti

1 answers:

V resničnem življenju so otroci dediči staršev in lahko zlahka prilagajajo dobre in slabe navade ter osebnostne lastnosti odraslih. Hkrati imajo nekaj edinstvenih značilnosti, ki jim jih niti mama ni oče niso dali. Enako lahko rečete z temami WordPress - stanozolol 100mg ou 50mg winstrol. Za vse teme programa WordPress, ki jih prenesete, kupite ali namestite, obstaja podedovana in dobro poučena otroška tema, ki ustreza vašim različnim namenom.

Tukaj je pregled od Aleksandra Peresunka, vrhunskega strokovnjaka Semalt , o tem, kako in zakaj ustvarjati otroške teme v WordPressu.

Zakaj ustvariti temo za otroke:

Teme otrok lahko prevladajo in podedujejo predloge, postavitve in sloge svojih staršev. V programu WordPress tema za otroke obstaja neodvisno, vendar sodeluje z starševskimi temami za izvajanje širokega razpona funkcij. Odvisno od staršev in ga je mogoče aktivirati samo, če je nadrejena tema nameščena in aktivna na vašem spletnem mestu WordPress. Medtem ko ustvarjate otroško temo, morate imeti v mislih dve glavni stvari:

  • V mapo morate dodati nov imenik z imenom vaše otroške teme
  • .
  • Datoteka styles.css v novem imeniku je treba vstaviti s posebnimi podatki o glavi.

Ko ustvarite otroško temo, boste opazili, da ima enake podatke kot tipične starševske teme. Eden od razlogov, zakaj morate ustvariti otroške teme, je, da povedo WordPress, katere teme staršev so najbolj primerne za določene spletne strani.

Kako ustvariti otroško temo:

Lahko enostavno ustvarite otroško temo, tako da upoštevate naslednje točke:

1. Dodaj popolnoma novo mapo in Uredi datoteko styles.css

Prvi korak je dodati nov imenik vaši obstoječi temi z imenom vaše otroške teme in prilagoditi njene nastavitve. To je pomemben korak in nič ne smete storiti s slogi datoteko .css, če ne veste, kako jo uredite. Ta datoteka je prisotna v razdelku Header v vašem WordPressu in ima specifične podatke o vaši spletni strani, njegovi lokaciji in vsebini. Edina težava je, da podatki o njegovi glavi ne morejo biti preprosto uredite. Če pa poznate nekaj o teh kritičnostih, lahko v poglavju glave svoje teme vstavite določeno kodo.

2. Urejanje matične teme

Pravilno uredite starševsko temo in poznate vse o svojih slogih ter ustvarite otroško temo v programu WordPress. Iskreno rečeno, ni nobenih določenih slogov, temveč zato, ker imajo starševske teme privzete sloge. Vendar pa jih lahko ročno uredite in optično prebere interwebs za boljše rezultate iz vaše otroške teme.

3. Dodajanje datoteke functions.php

Če želite v svojo otroško temo dodati datoteko functions.php, da bo videti bolje kot prej, bi morali vstaviti določeno kodo in urediti nastavitve teme. Zdaj vemo, kaj moramo storiti z našimi temami za otroke in jih vroče ustvarjati. Najboljši del je, da je te teme enostavno ustvariti in jih lahko prilagodite, namestite in namestite kadarkoli. Poleg tega lahko na podlagi vaših zahtev dodate nove možnosti otroški temi, vendar priporočamo, da zaradi svoje omejene uporabe in možnosti ne spremenite nobene kode ali spremenite nastavitev otroške teme.

Tri zabave, ki se ukvarjajo z otroškimi temami

Zdaj poznate osnove vaše otroške teme in z njim lahko naredite naslednje zabavne stvari

1. Dodajte nove možnosti svojemu uporabniku prilagojevalniku - lahko nanj preprosto dodate nove možnosti in si bodo ogledali vse funkcije iz nadrejene teme.

2. Dodaj predloge za nove vrste predlog - Če uporabljate WooCommerce, boste morda želeli dodati predloge izdelkov po meri otroški temi, da bi ji dali privlačen videz. Dodaj to temo za otroke zagotavlja, da ne izgubite kode, ko se nadrejena tema posodobi .

3. Preoblikovati temo Razporeditev staršev - Prestavite predloge v predloge staršev. Eden od najboljših in najprimernejših načinov za to je kopiranje predloge od staršev v otroško temo in začeti prilagajanje od tam .

November 29, 2017