Back to Question Center
0

Semalt: Zakaj so neželeni komentarji slabi in kako jih prepoznati?

1 answers:

Če imate poslovno spletno stran ali blog, je verjetno, da boste naleteli na težavo komentarjev vsiljene pošte. Bolj slavni vaš blog postane, več komentarjev za neželeno pošto, ki jih bo verjetno prejelo. Na žalost ni nič drugega kot razočaranje ali namestitev nekaj vtičnikov, da se znebite komentarjev o neželeni vsebini.

Komentarji, povratne informacije in sledi:

Preden nadaljujemo, Frank Abagnale, vrhunski strokovnjak Semalt , tukaj razloži razliko med temi 3 izrazi:

Komentarji - Komentarji so ustvarjeni, ko bot ali človek uporablja komentar vašega bloga, da izrazi svoje ideje ali misli - ð±ðµñðºð°ñ€ðºð°ñð½ð°ñ ð¼ðµð±ðµð»ñŒ ðºñƒð¿ð¸ñ‚ñŒ ð¼ð¾ñðºð²ð°.

Pingbacks - Pingbacks se samodejno ustvarijo, ko oseba povezuje vaše objave nazaj na svojo spletno stran.

Sledilniki - trackback je ročno obvestilo, ki ga pošiljajo pošiljatelji neželene elektronske pošte, da so zadeli vaš spletni dnevnik in ustvarili samodejni postopek za razdražitev komentarjev z neželeno pošto

Na žalost so sledilniki, pingbacks in komentarji škodljivi za vašo spletno stran, zato jih je treba znebiti za vsako ceno.

Zakaj so neželeni komentarji slabi?

Nekateri spletni skrbniki in blogerji poskušajo napolniti število pripomb in še naprej odobravati pripise, za katere menijo, da so legitimni. Sploh ne vedo, da so komentarji o neželeni pošti dosegli svoje bloge in bodo za njih ustvarjali težave.

Google in drugi iskalniki se spopadajo s slabimi povezavami..Ne vključuje spletnih mest in spletnih dnevnikov z nizko kakovostjo ali slabimi povezavami, vendar vključuje vse vrste spletnih mest, ki poskušajo ustvariti lastne povezave v razdelkih komentarjev. Google ne mara spletnih dnevnikov ali spletnih mest z veliko komentarji, ki vsebujejo povratne povezave na druge spletne strani.

Spam komentarji kažejo pomanjkanje moderacije in razumevanja. Res je, da spam komentarji dokazujejo, da imate pomanjkanje razumevanja in da ne morete ustrezno moderirati komentarjev. Na primer, če imate tehnološko spletno mesto in prejmete pripombe, povezane z vozili ali izobraževanjem, je verjetno, da nekdo poskuša zapustiti svoje povezave nazaj na območju vaših komentarjev in to morate spremeniti.

Vaši obiskovalci bodo izgubili vero v svoje izdelke ali storitve. To pomeni, ko nekdo klikne povezave na področju komentarja in je preusmerjen na nekaj iz konteksta, lahko izgubi zaupanje v svojo blagovno znamko in v prihodnosti ne bo kupil vaših izdelkov in storitev.

Kako prepoznati spam komentarje?

Težko je prepoznati komentarje o neželeni vsebini, nekateri blogerji in spletni skrbniki pa bodo vsak dan preprosto odobravali veliko število pripomb. Ampak lahko upoštevate naslednje stvari:

Želite, da vaši bralci kliknejo na nepomembne stvari? Če ne, potem ne smete odobriti komentarjev, ki ne spadajo v vaš članek in nimajo nič opraviti z vašimi temami. Lahko pa tudi odstranite povezave do spletnih mest v teh komentarjih, jih uredite malo in jih odobrite.

Pri odobritvi komentarja je treba preveriti pravo ime in e-poštno številko. Poskrbite, da je oseba v komentarju uporabila nekaj ključnih besed, vendar ne bi smelo biti polnjenje ključnih besed. Za to lahko namestite vtičnik za spammer SEO.

Ali je komentar povezan ali specifičen za vašo objavo? Pravilno bi ga morali preveriti, če je komentar povezan z vašim člankom ali ne. Nobene potrebe ni, da še naprej odobravate veliko število pripomb, če ne pripadajo vaši spletni strani ali spletnemu dnevniku.

Ko gre za sledenje komentarjem vsiljene pošte, morate upoštevati samo zgornje točke in bi morali biti v redu. Nekatera spletna mesta in bloge uporabljajo posebne vtičnike, da se znebite neželenih komentarjev, kot je Akismet.

November 30, 2017