Back to Question Center
0

Stop WordPress Spam S temi Pro Nasveti iz Semalt

1 answers:

Spam spam in komentar spam sta dve veliki težavi za bloge in spletne strani WordPressa. Za spletna mesta z visokim profilom je običajno, da prejemajo več sto tisoč komentarjev za neželeno pošto in lažne registracije na teden. Te vrste neželene pošte lahko poškodujejo ali uničijo vaš ugled z iskalniki in bralniki, če se ne lotite pravilno. Zato se morate soočiti s pošiljatelji neželene elektronske pošte in preprečiti pošiljanje neželene vsebine na spletno mesto ali blog - spot somatoline cosmetic homme. K sreči je nekaj nasvetov za obravnavo nezaželenih komentarjev in registracijskih neželenih sporočil.

Če ste pravilno nastavili spletno mesto WordPress, lahko sledite tem korakom Frank Abagnale, vrhunski vodilni strokovnjak Semalt, ki zagotavlja varnost in zaščito vašega spletnega mesta na spletu.

Nasvet št. 1: Konfigurirajte nastavitve razprave WordPress:

Čeprav lahko namestite veliko število vtičnikov WordPress za obravnavanje neželene vsebine komentarjev in prijave neželene vsebine, lahko konfigurirate nastavitve razprave WordPress. Nahajajo se v razdelku »Nastavitve« na področju admin, kot so www.abc.com /wp-admin/options-discussion.php. Najlažji in popolni način preprečevanja komentarjev vsiljene pošte in prijave neželene pošte je, da vaše pripombe odobrite in začasno registracijo zavrtite ročno. Vendar je bolj praktičen način, da namestite vtičnike, ki vam omogočajo, da pregledate komentarje in jih samodejno potrdite. Komentarji, ki izgledajo nezakonito, ne bodo objavljeni na vašem spletnem mestu. Podobno tudi uporabniki, katerih IP-ji so bili na črni listi, ne bodo mogli registrirati ali se prijaviti na vaše glasilo.

Nasvet št. 2: Vedno pregledajte nastavitve pogovora:

Če želite odpraviti neželeno vsebino komentarja ali prijavo vsiljene pošte, morate preskusiti in pregledati nastavitve pogovorov, preden odobrite kaj na svojem spletnem mestu. To je odličen način za zmanjšanje števila neželenih komentarjev in registracij, ki prihajajo na vašo spletno stran vsak dan.

Nasvet št. 3: namestite obrazce Captcha:

Obrazce Captcha namestijo veliko število ljudi in delujejo kot močna orodja za preprečevanje neželene elektronske pošte. Pomagajo zmanjšati število komentarjev o neželeni vsebini in preprečiti neželeno registracijo. Na spletno mesto morate takoj namestiti oznako captcha in nadaljevati odstranjevanje komentarjev, ki ne izgledajo legitimno. Poleg tega ne smete odobriti avtorja ali urejevalnika, ki mu ne zaupate.

Nasvet št. 4: Akismet plugin:

Akismet je tako velik in močan plugin, ki ga ustvari Automattic. Vključuje kopije vaših komentarjev v svojo bazo podatkov in vam pomaga, da se znebite neželenih komentarjev in neželene pošte v določeni meri. Ta vtičnik ščiti vaše spletno mesto od pošiljateljev neželene elektronske pošte in preveri vsak komentar in registracijo za pristnost, preden ga odobri. Vendar ta vtičnik vedno ne odobrava legitimnih pripomb in ne more preveriti, katere pripombe so dobre in katere so slabe.

Nasvet št. 5: Onemogoči komentarje na stara sporočila:

Druga odlična strategija je, da onemogočite komentarje o svojih starejših objavah in preprečite samodejno registracijo pošiljateljev neželene pošte, ko vaše spletno mesto raste. Pošiljatelji neželene pošte ne bodo mogli komentirati, ko onemogočite funkcije vašega spletnega mesta. Za to pojdite na področje Nastavitve> Pogovor in poiščite gumb Samodejno zaprite komentarje. Kliknite ta gumb in znova zaženite okno / operacijski sistem.

Nasvet št. 6: Zahtevajte zmernost:

Pojdite na razdelek Nastavitve> Pogovor, kjer si lahko ogledate različne vrste možnosti, ki jih ponuja vaša spletna stran WordPress, da zmanjšate število neželenih sporočil in registracijsko vsiljeno pošto.

November 30, 2017